|
|
#1 |
|
|
Cavte na sk1 som prebral dedinku a rezidku som tam vysvihol hned na 10 a vypisalo mi to, ze nemozes stavat dalsie dediny ... a ked si kuknem rozvoj ... tak tam mam dediny toho hraca ...
|
|
|
#2 |
|
|
Noo ale nechapem čo vlastne chceš Bug to nieje ten hráč čo si mu prebral dedinu už stej dediny postavil jednu dedinu....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Pozri sa či máš dosť kultúrnych bodov.
|
|
|
#4 |
|
|
Japan-veď s tej dediny už bola založená dedina tak načo ma pozerať na KB
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Je to odpoveď na prvú otázku. Ak nemá KB nemôže stavať. Kolegu Vlcka by som poprosil o screen. Možno je to bug ako pri pop. tj. preberú ti dedinu ale stále ti ukazuje tú istú pop.
|
|
|
#6 |
|
|
to je normálne... sloty v tej dedine už obsadil hráč čo ju vlastnil pred tebou, čiže najprv muíš odstrániť tie dediny, ktoré ti v tom rozvoji svietia, potom odtiaľ zmiznú, uvolní sa slot, a môžeš kolonizovať ďalej
|
|
|
#7 |
|
|
aha diki docko
|
|
|
#8 |
|
|
proc to bourat kdyz je muze z te vsi prevzat
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Zas tie Japanizmy
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
z tej nemôže-tam už sú tie sloty obsadené a mu to nedovolí vycvičiť osadníkov/senátora, iba ak z iných dedín...
...ani z 20 nemôže keďže sú odtiaľ založené 2 dediny - oba sloty obsadené
|