|
|
#141 |
|
Registrovaný dňa: 04.11.2008
|
omg japan tie tvoje problemy
|
|
|
#142 |
|
|
onlyfun: OMG onlyfun tie tvoje pripomienky
Ticky: ok, ja som sa len chcel vyjadriť k veci lebo mi to vadí. Nechajte to takto a ja ostanem pri preklikávaní. Nechcem brzdiť ostatných spoluhráčov ale štatistiky sa len tak z hodiny na hodinu nemenia. Chcem sa opýtať hlavne Tickyho. Nedalo by sa aby sa oznámenie aktualizovalo a nie tvorilo nové? Dosť by to pomohlo.
Blá, blá, blá Naposledy upravil Vicky; 05.02.2010 o 19:57. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Registrovaný dňa: 06.08.2009
|
A ja mám ešte jeden návrh. Nechceli by ste trochu zjemniť pravidlá? Viem, máte "super pravidlá fora", podľa ktorých môžte rozdávať bany. Akosi mi však nevyhovuje, ak slušný uživateľ dostane BAN za nejaký mikroprehrešok. Viem že by to bolo trochu ťažké, ale nemohli by byť moderátori trochu zhovievavejší, a riešiť prehrešky napomenutím a upravením/zmazaním príspevku? Udeľovanie banov mi príde dobré len v krajných prípadoch (čítaj registrácia len za účelom spamovania, nepoučiteľný spameri...)
|
|
|
#144 |
|
|
Počujte a nechcete aby sa rátala do počtu príspevkov (pre niektorých postov) aj sekcia "pokec, blbosti"? Je tam dosť tém a niektorý prispievajú aj tam a majú pri počte príspevkov nulu alebo menej ako naozaj odoslali.
Hovoril niekto myslím že FB že toto je travian fórum a nie diskusné fórum ale predsa. Všimol som si fóra iných krajín a tam sa to ráta. Myslím že je to voči niektorým nefér. |
|
|
|
|
|
#145 |
|
|
No osobne si myslim ze pocet prispevkov zaujima iba ak tak uchylnych spamerov , bolby som skor za zrusenie ich ratania ... nevidim totizto ziadny normalny dovod ...
|
|
|
#146 |
|
|
Tiež si myslím. K tej reputácii to nijak kladne neprispelo. Skôr sa pohrávam s myšlienkou, že by sme zaviedli niečo ako "Dakujem" button. Vždy, ked by niekto prispel do témy normálne a múdro, mali by ostatní hráči možnosť podakovať mu za jeho duchaplný príspevok. Takto by sa aj dalo rozoznať, kto je skúsený a kto trepe dve na tri.
|
|
|
#147 |
|
|
Viem mmo, ale zober si niekto tam má 0 a prispieva. Len toľko som chcel odprezentovať.
...a keď ste to už rozobrali nechcete začať s reputáciou? Myslím že je tu dosť užívateľov... |
|
|
|
|
|
#148 |
|
|
jj nieco ako karma na ostatnych forkach by tu mohlo byt
|
|
|
#149 |
|
Registrovaný dňa: 09.11.2008
Lokácia: ČR
|
... reputation system tu FB mit nechce i kdyz nechapu proc, pry kvuli nedostatku aktivnich uzivatelu ...
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
|
... myslím že to už lepšie nebude.
Citovať:
|