|
|
#61 |
|
Registrovaný dňa: 22.10.2009
|
prd dostatočná
Tomuto hráčovi môžeš poslať suroviny až potom, keď ti on pošle 384562 surovín. kurnik ved som si nič neposlal to sa zaratava to čo moji vojaci požerú u neho , Kde Je o tom informácia |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
|
i (ne)ziveni podpor se do surovinove bilance zapocitava
Citovať:
edit: hmm, ted koukam ze vy tam tu informaci nemate..
zly ..psycho ......kwalisek ..........................................żsǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb Naposledy upravil merlouska; 26.02.2010 o 14:09. Dôvod: doplneni |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Registrovaný dňa: 22.10.2009
|
no už čakám odpovede od kompetentných , ako sa zase budu vykrucať , to ste si mali domyslieť , to ste si mali prečítať na cz fore , to ste si mali prečítať v nemeckých pravidlách .....
ale na slovenskom serveri platí len slovenský a anglický .... |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registrovaný dňa: 02.03.2009
|
Určite si nemenil 1:1 (prípadne si od neho bral aj pomocou vojakov) pretože som hore-dole popresúval kopec surovín a niečo také začalo písať až keď jeden hráč poslal viac surovín (a rozdiel dosiahol asi hodinovú produkciu).
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registrovaný dňa: 06.01.2010
|
ok mne sa stala takato vec
bol som s kamosom zapisany na jednom PC lebo do nas obcas chodil, uz asi cca 2 mesiace to mam zrusene a hra uz len zo svojho PC, minule prisiel do mna ze konci, poukazoval mi svoj ucet a ze ho mozem farmit, dnes som ho chcel zacat farmit a nedalo sa 1) system si zapametal z toho prihlasenia sa z mojej IP a uz ho akoze nemozem lupit 2) je nejaky cas kedy to pretrva a budem ho moct lupit? alebo to tam je uz zapisane na stalo v tom systeme a uz nikdy nic neukradnem od neho? dik za odpovede |
|
|
|
|
|
#66 |
|
|
nastalo to tam neni, po nejake dobe se ta vazba typu 3 zrusi..
definici "nejake doby" po mne nechtej, neni to pry verejna informace |
|
|
|
|
|
#67 |
|
|
aha tak to mi je lepsie tie dediny asi potom preberat, ak sa tu nevyjadri nejaky admin ktory vie kolko to trva a moze to zverejnit
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
|
neni to verejna informace = nemuze to rict ani admin
(taky to nechapu, ale co nadelam..) kazdopadne k prebirani vesnic, nezapomen, ze tam porad plati stejna lhuta.. zastup/spolecne uzivani => 14 dni nepreberes vesnici, a hlavne, ted to (u spolecneho uzivani pc) neni zavisle na tom, ze se nastavite jako uzivatele jednoho pc .. ted to proste bere i jeden jediny login jako spol. uzivani a pak proste 14 dni nepreberes.. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
|
jaj no to travian speje do riadnych sr*ciek...
o chvilu zlimituju aj farmenie, ked ma farma 200 pop mozes utocit 1x denne a to ak na nu uz boli v ten den 3 utoky tak nebudes moct.. je farma mensia pop ... 3x denne... moze ist na nu 5utokov denne dokopy a hraci co maju vacsiu popku mozes utocit kolko chces uz asi nemaju co vymyslat |
|
|
|
|
|
#70 |
|
|
mam pocit, zes ten system nepochopil..
slouzi to k omezeni porusovani pravidel. mas multak? logujes se na cizi ucet? tak si z toho uctu nic neposles, nic si neodneses a nepreberes mu vesnici.. atd. co je na tomhle spatnyho? dle me je to jedine spravny krok .. |
|
|
|